Category: Volwassen Verhalen

Neuken Met De Buurvrouw

by geilduiveltje©

Martijn keek uit zijn slaapkamerraam naar buiten. Daar lag ze weer, buurvrouw Joke in haar slip, haar prachtige tieten naakt in de ochtendzon. Voor 35 zag ze er niet verkeerd uit, meende Martijn. Leuk koppie, met kort bruin haar, niet te dik, een beetje mollig maar verder een normaal postuur. Haar borsten vond hij prachtig. Een lekkere E-cup. Wat zou hij die graag met zijn vingers strelen. In gedachten kneedde hij de heerlijke tieten.

In het echt haalde hij zijn keiharde lul uit zijn broek en trok zich af terwijl hij verlekkerd naar het lijf van Joke keek. Wat een lekkere tieten met prachtige dikke tepels.

Een vriendin van Joke kwam het huis uit. Een slanke dame met lang blond haar. Ze liep op Joke af en boog voorover. Verdomd, ze kusten elkaar op de mond! Martijn greep zijn pik nog steviger vast en voelde van geilheid het zaad in zijn ballen borrelen. Was Joke lesbisch? Maar ze had jaren een vriend gehad. Toch zag Martijn duidelijk hoe ze haar tong in de mond van haar vriendin stopte.

De vriendin keek richting Martijn. 'Zit hij weer te kijken?' vroeg Joke aan Marit. 'Ja, ik denk het wel. Geil jong, zit zich vast af te trekken op je borsten,' zei Marit. 'Van mij mag hij,' zei Joke. Ik hoorde zijn moeder laatst vertellen dat hij een enorme lul heeft.'

'Oh? Hoe weet zij dat?' vroeg Marit verbaasd terwijl ze op de stoel naast Joke plaatsnam.

'Zijn kamerdeur stond op een kiertje toen ze langsliep. Ze hoorde wat gekreun en keek voorzichtig naar binnen. Martijn stond zich toen af te trekken. Ze kon zijn lul goed zien. Minstens 18 centimeter, schatte ze.'

Marit kon een glimlach niet onderdrukken. 'Die moeder heeft zeker ook een beurt nodig...'

'Stiefmoeder. Nou ja goed, het idee van zijn lul intrigeert me wel,' gaf Joke toe terwijl ze de overbekende natheid in haar broekje voelde. 'Chantal was er zo van geschrokken van haar rukkende zoon, dat ze het niet kon laten om het aan me te vertellen. Nu ben ik er ook wel benieuwd naar geworden.'

'Je bent een lekker geil ding. Ik moet weg,' zei Marit die opstond. 'Zie je dit weekend weer?'

'Zeker, lekker ding,' zei Joke.

Ondertussen fantaseerde Martijn over zijn buurvrouw. In gedachten was ze volledig naakt in de tuin en had ze haar benen wijd. Martijn duwde zijn harde lul in haar kut en pompte in en uit haar natte snee tot hij het zaad voelde borrelen. Hij trok zijn pik uit haar en spoot dikke klodders zaad op haar buik en tieten. Joke smeerde het goedje uit over haar harde tepels, terwijl ze hem met een geile blik aankeek. In het echt spoot Martijn zijn zaad in een zakdoekje dat hij had klaargelegd.

Martijn zag hoe de vriendin Joke nog eens een zoen gaf en daarna wegliep. Ze keek even zijn richting uit. Had ze hem gezien? Maakte het wat uit?

Een uurtje later kwam Martijn gedoucht en gekamd beneden. Zijn stiefmoeder Chantal stond de afwas te doen. Martijn keek even naar het lijf van zijn stiefmoeder. Ze zag er niet verkeerd uit voor veertig jaar, concludeerde hij. Niet van die dikke tieten als de buurvrouw, maar ze was dan ook kleiner. Zijn vader had het getroffen. Jammer dat ze zich altijd zo als een bitch gedroeg.

'Martijn, heb je je kamer opgeruimd?' vroeg Chantal.

'Nee, nog niet. Dat doe ik vanmiddag wel,' zei Martijn, die meteen zin had om weg te gaan. Hij was verdomme achttien, en kon zelf wel uitmaken wanneer hij zijn kamer opruimde.

'Dat zei je gisteren ook. Morgen moet het schoon zijn, want dan komen opa en oma langs. Oh, Joke vroeg of je haar zo even wil helpen met sjouwen. Ik heb gezegd dat je dat graag voor haar wilde doen,' zei Chantal.

'Fijn dat je dat ook al voor me beslist,' beet Martijn haar toe terwijl hij het huis uitliep.

Hij besloot meteen maar even bij Joke langs te gaan. Had hij dat ook maar weer gehad. Via een gat in de heg liep hij de tuin binnen. Joke kwam net naar buiten gelopen, ze had zich inmiddels aangekleed.

'Hoi Martijn,' zei ze met een vriendelijke glimlach. 'Hallo. Er moest wat gesjouwd worden?' 'Ja, er staan oude stoelen op zolder die weg moeten. Als jij ze voor het huis wilt zetten, dan kunnen ze van het grofvuil de boel meenemen. Ik zal ik je erg dankbaar zijn.'

Martijn ging aan de slag. Het ware behoorlijk zware stoelen. Toen hij ze alle tien voor het huis had gezet, was hij behoorlijk bezweet van de inspanning.

Toen hij het huis weer inliep stond Joke al op hem te wachten met een glas koud water. 'Alsjeblieft, even wat vocht aanvullen. Dan maak ik even een kopje koffie voor je.'

Martijn dronk zijn glas in een paar slokken leeg. Terwijl Joke een nespresso kopje zette bekeek Martijn haar goed.

'Hoe gaat het verder met je? Alles goed met je vriendinnetje?'

'Vriendinnetje?'

'Dat roodharige meisje, hoe heet ze ook alweer....'

'Janna,' zei Martijn.

'Ja, Janna. Leuke meid lijkt me dat,' zei Joke terwijl ze Martijn het kopje gaf. Ze gingen op de bank zitten. Joke had een blote voet op de grond, ze zat half op het andere been. Martijn zag dat ze haar nagels gelakt had. De rode nagels vielen op en maakten haar huid nog bleker.

'Hoe gaat het met Janna en jou?' vroeg Joke terwijl ze een slok van haar koffie nam.

Martijn keek even in zijn kopje. 'Niet zo goed. We hebben ruzie,' zei hij met enige aarzeling.

'Ruzie, waarover als ik vragen mag?'

Martijn zweeg. Moest hij het hier met zijn buurvrouw over hebben? Hij keek haar eens aan. Haar groene ogen keken hem vragend aan. Haar volle lippen vormden een vriendelijke lach. 'Het ging om seks...' begon Martijn voorzichtig.

Joke legde een hand op zijn knie. 'Als je het niet wilt zeggen is dat niet erg hoor. Maar misschien kan ik je helpen? Wat is het probleem?'

Martijn nam een slok en begon: 'Nou, eh, Janna slikt de pil. En toch wil ze dat ik een condoom gebruik omdat ze bang is dat ze zwanger kan worden.' Zo dat was eruit. Een beetje schuchter keek Martijn Joke aan.

'Met condoom neuken vind je minder lekker, zeker?' vroeg Joke.

'Ja, dan voel je veel minder. En het is toch niet nodig als je de pil slikt? We zijn allebei getest op soa's... dus..'

Joke's hand lag nog steeds op zijn knie. Martijn zag hoe haar ademhaling wat sneller ging en keek naar haar boezem. Haar tieten stonden strak in het T-shirt.

'En nu hebben jullie hier ruzie over?' vroeg Joke

'We hebben al een maand niet geneukt,' jammerde Martijn. 'Telkens als ik erover begin, wordt ze boos en dan is het uit met de pret.' Hij voelde hoe zijn lul begon te groeien nu hij zo open en bloot met zijn buurvrouw over seks sprak.

'Kijk, Martijn,' begon Joke, 'je hebt natuurlijk gelijk dat de pil in principe veilig is, maar sommige meisjes zijn gewoon bang om zwanger te raken. Jullie zijn net achttien ofzo, toch?'

Martijn knikte.

'Dan is het best begrijpelijk dat ze het zekere voor het onzekere wil. Als je met haar wil vrijen kun je maar beter toegeven. Al heb je natuurlijk gelijkt: zonder condoom is veel lekkerder...' Joke keek hem indringend aan. Zag hij daar een geile blik in haar ogen? Haar hand was inmiddels van zijn knie af en richting zijn bovenbeen gegleden. Joke bleef hem aankijken terwijl ze met haar vingers aan zijn kruis kwam.

'Ik vind het in ieder geval heerlijk om een lul te voelen spuiten....'

Martijn voelde haar vingers en keek naar haar hand. De contouren van Martijns harde lul waren duidelijk door zijn broek te zien. Joke kneep zachtjes in zijn lul.

Martijn kreunde.

'Werd je geil vanmorgen toen ik in de tuin lag te zonnen?'

De buurjongen keek zijn buurvrouw aan. Was hij toch gesnapt. 'Ja, je hebt prachtige tieten...' kreunde hij.

'Dankje. Wil je ze zien?' vroeg de geile buurvrouw. Martijn knikte. Joke trok haar T-shirt over haar hoofd uit. Haar tieten zaten verpakt in een push-up bh. Martijns lul werd nog iets groter. 'Ik heb je immers gezegd dat ik je dankbaar was voor het sjouwen. Daar mag best iets tegenover staan,' zei Joke terwijl ze haar bh ook uitdeed.

Martijn zag haar volle borsten. Haar tepels stonden dapper vooruit. Grote knoppen die erom vroegen aangeraakt te worden. Joke pakte Martijns rechterhand en legde die op een borst. Hij begon meteen te knijpen.

'Oeh, zachtjes, ze zijn erg gevoelig... Zachtjes knijpen. Ja zo, lekker...' Martijn kneep in het zachte vlees. Er was meer tiet dan er in zijn hand paste. Met beide handen kneedde hij nu de borsten van Joke. Ze kreunde. Haar voet had ze voor zich uitgeschoven en duwde ze nu tegen Martijns kruis. Ze masseerde zijn lul door zijn broek. De jongen dacht dat hij gek werd. Door de masserende voet kon hij elk moment klaarkomen en spuiten in zijn broek wilde hij niet.

Martijn liet Joke's borsten even los en pakte haar voet vast. Zachtjes streelde hij haar huid.

'Vind je ze mooi, mijn voetjes?' vroeg Joke.

'Zeker....' gaf Martijn toe. Hij kuste haar teen.

Hij kon z'n geluk niet op. Hier zat hij op de bank bij de buurvrouw, terwijl zij topless voor hem zat, haar mooie borsten te showen.

'Kom hier..' zei ze en wenkte de 18 jarige dekhengst.

Joke kuste Martijn op zijn mond. Haar tong gleed bij hem naar binnen en beroerde de binnenkant van zijn mond. Hij voelde haar handen wrijven over zijn rug.

Martijn liet zijn vingers weer over haar harde tepels glijden. Joke kreunde.

'Vind je ze echt lekker?' vroeg ze hem?

'Ja...' zei hij.

'Zuig eens op mijn tepels...' zei de buurvrouw verleidelijk. Martijn boog naar beneden en nam Joke's linker tepel in zijn mond. Zachtjes sabbelde hij op de harde vleesknobbel. Joke voelde hoe haar kut nat werd. De heerlijke buurjongen zat gepassioneerd aan haar tieten te zuigen. Na een minuutje ging hij over op haar rechterborst, terwijl hij met zijn hand haar linker verwende. Zachtjes kneep hij in haar vlees. Joke speelde met zijn haar en dacht aan zijn lul.

Nadat Martijn haar borsten een paar minuten bewerkt had, trok Joke hem weer omhoog. Ze tongden elkaar gepassioneerd. Ondertussen trok Joke aan zijn T-shirt. Deze ging makkelijk uit. Haar handen gleden naar Martijns kruis en duwde tegen zijn broek. Martijn voelde haar handen op zijn lul.

'Ik wil je pik zien,' kreunde Joke. Martijn ging rechtop zitten. Joke opende zijn riem, ritste daarna zijn gulp naar beneden. Martijn stond op en liet zijn broek zakken. Behendig stapte hij uit zijn broekspijpen. De dikke bobbel in zijn boxer was niet over het hoofd te zien.

Gretig keek Joke naar Martijns broek. Ze kon niet wachten tot ze zijn dikke lul in haar handen vast zou houden, tot ze zijn eikel zou likken. Zou ze hem zelfs in haar kutje voelen vandaag?

Martijn had zich nog nooit zo geil gevoeld. Even dacht hij niet meer aan zijn vriendinnetje Janna. Zijn buurvrouw zat half naakt voor hem op de bank en ze trok langzaam zijn boxer naar beneden. Zijn lul zwiepte tevoorschijn, en bleef rechtop staan.

'Wow, wat een mooie lul!' riep Joke verrukt uit. Martijns zelfvertrouwen groeide met de minuut.

'Pak hem maar vast, als je wilt,' zei de geile tiener. Joke pakte zijn leuter vast met haar rechterhand. Hij voelde vors aan en warm. Ze trok zijn voorhuid een beetje naar achteren. Er druppelde voorvocht uit zijn gaatje. De 35-jarige buurvrouw begon zachtjes de achttienjarige lul af te trekken. Martijn kreunde. Even sloot hij zijn ogen en genoot hij van het gevoel. Deze dame had duidelijk ervaring. Martijn deed van schrik zijn ogen weer open toen hij Joke's hete adem op zijn eikel voelde. Ondeugend likte zijn gaatje een paar keer.

Joke proefde het zoete voorvocht. Dat smaakte naar meer. Ze likte de eikel nog een paar keer en boog toen voorover om de neukstaaf van de zijkant te likken. Behendig likte ze de hele 18 cm nat. 'Hmmmmmmm, wat een heerlijke lul heb je Martijn,' kreunde ze. Ze keken elkaar even aan. Martijn wilde maar wat graag dat ze zijn lul in haar mond zou nemen. Joke begreep dit meteen. 'Zal ik je pijpen?'

Nog voordat Martijn een schamper 'ja' kon hijgen, nam de buurvrouw zijn lul in haar mond. Zijn lul werd omsloten door heerlijke hete vochtigheid. Fuck, wat voelde dat goed! Joke pijpte de jonge lul behendig. Dit was zeker niet de eerste harde lul die ze tussen haar lippen nam, wel was het een tijd geleden dat ze zo'n jonge pik tot haar had genomen.

Martijn kon even niets, behalve genieten van dit moment. Hij was nog nooit zo lekker gepijpt als nu. Joke's hoofd ging wild heen en weer. Het stukje lul dat niet in haar mond zat, bewerkte ze met haar hand. Janna had Martijn nog nooit zo vurig gepijpt. Janna hield niet zo van pijpen, vond het maar vreemd om een lul in haar mond te hebben. Janna had nog een hoop te leren, besefte Martijn die voelde dat hij bijna moest klaarkomen.

Joke voelde ook dit heel goed aan en nam zijn pik uit haar mond. De harde lans glinsterde van haar speeksel. 'Even rust, dan kan je bijkomen,' zei ze met een lieve glimlach. Martijn ging naast haar op de bank zitten.

'Dat was lekker, Joke.'

'Dank je, Martijn. Ik pijp je graag, je smaakt heerlijk,' zei de oudere vrouw. Joke trok haar broek uit.

'Ik wil je kut zien!' zei Martijn opeens. Hij besefte dondersgoed dat de buurvrouw een hitsig dametje was, en dat ze overal voor open stond.

Joke glimlachte en trok in een beweging haar slip uit. Martijn keek naar haar volledig kale kut. Haar dikke schaamlippen zagen er uitnodigend uit. Ze glinsterden van het vocht.

Als in trance bracht Martijn zijn hand naar haar kut. Zachtjes gleden zijn vingers tegen haar schaamlippen. Altijd fijn als die jongens al een beetje ervaring hadden, dacht Joke. Nu ging hij niet als een wilde tekeer, maar wist hij dat hij haar kut delicaat moest beroeren. Zachtjes duwde Martijn een vinger bij haar naar binnen.

Joke voelde hoe de jongen met zijn vinger bij haar binnendrong. Martijn begon haar zachtjes te vingeren. 'Wacht even,' zei Joke. Martijn haalde zijn natte vinger uit haar kut. Joke ging half onderuit op de bank liggen, met haar benen wijd.

Martijn ging op zijn knieën voor de buurvrouw zitten en keek eens goed naar haar lijf. Haar dikke tieten leken nog groter vanuit dit perspectief. Hij kon de zoete geur van haar kutje ruiken nu hij zo dichtbij zat. 'Heb je wel eens een vrouw gebeft Martijn?' vroeg ze?

De jongen knikte wat schuchter. 'Heb er niet veel ervaring in, maar ik heb Janna wel eens gebeft.'

'Probeer maar...' hijgde Joke. Met haar voeten duwde ze tegen de schouders van de jongen die zijn tong uitstak en haar begon te beffen.

Joke's kut begon vrijwel meteen te gloeien. De jongen was een natuurtalent. Hij likte eerst haar buitenste schaamlippen, en wist al snel met zijn tong in haar gaatje te duwen. Martijn genoot van de zoete smaak van Joke's kut. Wie had dat gedacht dat hij vandaag tongdiep in de kut van de buurvrouw zou zitten?

'Oeh, ja, Martijn. Daar! Daar!' Joke werd gek van geilheid. Zijn tong leek even overal te zijn. Ze dacht aan hoe dit eruit moest zien: zij languit op de bank. Haar benen slap naast het lijf van de naakte jongen die gretig met zijn tong over en in haar kutje likte.

Martijns onderkin was nat van haar vocht. Hij vond het heerlijk om zo diep in haar kut te duiken, maar wilde nog liever zijn lul in haar kut duwen. Als hij haar klaar wist te krijgen, liet ze vast toe dat hij zijn pik in haar zou stoten. Behendig begon hij zachtjes Joke's clitoris te stimuleren. Ze was erg opgewonden, want hij zag duidelijk dat haar genotsknopje onder het huidkapje vandaan stak.

Toen Joke voelde dat Martijn haar klitje zachtjes begon te likken, kon ze het niet meer houden. Een heftig orgasme trok door haar lijf. Ze greep Martijns hoofd stevig vast en drukte zijn mond op haar kut. Ze schreeuwde het uit van genot. 'Jaaah! Ik kommmmm! Jaaaaaah! Ja! Ja!'

Toen haar orgasme was weggeëbd, keek ze naar de jongen. Martijn zag dat haar wangen rood waren geworden. 'Wow, Martijn. Ik wist niet dat je zo goed kon beffen. Weinig ervaring, mijn reet! Dat was heerlijk.' Ze trok de jongen naar zich toe en zoende hem op de mond. Ze kon haar kut goed op zijn lippen en tong proeven. Ze was niet vies van haar eigen smaak.

Ze keek even tussen Martijns benen en zag dat zijn lul nog steeds stijf was. Martijn wist wat ze wilde en eigenlijk kon hij ook niet meer wachten. 'Ik wil je neuken, Joke.'

'Doe maar, jongen. Stop je harde leuter maar in mijn smachtende kut.'

Martijn dook op zijn buurvrouw. Zijn harde lul stootte eerst tegen haar onderbuik. Joke pakte de harde neukstaaf vast en richtte hem op haar vochtige grot. Martijn keek naar zijn lul die tegen haar schaamlippen duwde. Hij stond op het punt om zijn buurvrouw te neuken en ze zeurde geen moment of hij een condoom om wilde doen. Eindelijk zou hij weer een kut zonder condoom om zich heen voelen.

Zonder dralen duwde Martijn in een stoot zijn hele gevaarte bij Joke naar binnen. Haar adem stokte even, ze was in een keer vol met pik. Wat voelde hij groot! Martijn wist ook niet hoe hij het had, zijn harde lul was omringt met heerlijke warmte. Hij kon het bijna niet beseffen, maar zijn lul zat in de kut van de buurvrouw.

Terwijl hij naar beneden keek, begon hij wild in en uit haar kut te pompen. Joke legde haar benen op zijn schouders. 'Neuk me, Martijn. Neuk me!' kreunde ze.

En neuken deed hij. Met diepe stoten ramde hij zijn jonge pik in en uit haar natte kut. Joke's lijf schudde ervan. Haar tieten bewogen hard mee. Een prachtig gezicht voor de jonge dekhengst.

'Ik neuk je, Joke. Ik neuk je natte kut!' schreeuwde Martijn. Steeds sneller begon hij haar te pompen. Joke klampte zich aan hem vast. Wat een heerlijke pik had deze jongen. Hij moest haar zeker vaker neuken. Tot haar grote vreugde was hij niet meteen klaargekomen toen hij zijn lul in haar stak.

Joke liet haar benen langs zijn lijf zakken. Ze werd flink te grazen genomen. Martijn pakte haar enkels vast en trok haar benen verder uit elkaar. Gebiologeerd keek hij naar haar kut en de vage vlek die zijn pik was en die razend snel in en uit haar kut bewoog. Hij had nog nooit zo lekker geneukt. Martijn vergat dat hij een vrouw neukte die bijna twee keer zo oud als hij was. Wat maakte het ook uit? Hij neukte een heerlijk, gewillig wijf. En hij mocht haar kut in zonder condoom. Zonder condoom, hij voelde iedere centimeter van haar hete kut om zijn leuter. Wat een heerlijkheid!

'I-ik ga zo komen...' kreunde de jongen.

'Geeft niks, laat maar komen. Spuit maar lekker in mijn kut, lieverd.'

Martijn kon zijn oortjes niet geloven. Hij mocht die heerlijke kut van de buurvrouw volspuiten. De gedachte alleen al maakte dat hij de stortvloed aan sperma niet meer kon tegenhouden... 'Fuck, ik kommmmm!' zei hij met zijn tanden op elkaar geklemd.

'Ja, spuit me vol. Spuit je heerlijk zaad maar in mijn natte kutje!'

Salvo na salvo zaad vuurde Martijn af in de hete kut van zijn buurvrouw. Minstens vijf salvo's sperma deponeerde hij diep haar kut in.

Toen zijn orgasme voorbij was, liet de jongen zich op het warme, bezweten lijf van de 35-jarige vrouw zakken. Hij hijgde na met zijn hoofd op haar borst.

Voldaan trok hij zijn half slappe lul uit haar schede. En ging hij op de grond voor de bank zitten. Samen keken ze naar Joke's kut, waar het zaad uit begon te sijpelen.

Joke hield haar hand onder haar kut om het sperma op te vangen. 'Wauw, je kwam veel, joh...'

Martijn kon alleen maar glimlachen. Wat heerlijk dat zijn buurvrouw zo'n lekker geil wijf was. Wat een heerlijke pijp- en neukbeurt had hij achter de rug.

Joke liet hem even alleen en ging naar de wc. Op de pot voelde ze het zaad nog uit haar kutje stromen. Ze liet wat op haar vingers vallen en likte deze af. Hmmm, die smaakte lekker. Martijn mocht zeker nog eens bij haar langskomen.

Niet veel later namen ze afscheid bij de achterdeur. Joke omhelsde de jongen en gaf hem daarna nog een lekkere tongzoen. 'Je bent altijd welkom in mijn huis, Martijn.' Toen fluisterde ze in zijn oor: 'En in mijn kutje. Zonder condoom, dekhengst!'

Martijn ging glunderend richting huis. Die avond trok hij zich nog twee keer af op bed, terwijl hij aan die heerlijke tieten en die lekkere kut van de buurvrouw dacht.

Written by: geilduiveltje

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Story Tags: vreemdgaan, buurvrouw, beffen, neuken

Category: Volwassen Verhalen